Halál mindenki számára 9-es szinten

A játék célja, hogy elérd a 10-es szintet. Többféle módon lehet szintet lépni a játék során, de 9-ről 10-re - az Isteni beavatkozás kártyalap kivételével - csak sikeres harc útján lehet eljutni. Amikor valaki a 10-es szint eléréséért, azaz a játék befejezéséért harcol, a többiek minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a munchkin győzelmét megakadályozzák, és ehhez a legsúlyosabb csatamegsemmisítő, szörnytápoló vagy munchkint támadó kártyákat is ki szokás játszani.

A 14. szintű Elmondhatatlanul undorító, leírhatatlan szörnyeteg szívása a következő: "Elmondhatatlanul szörnyű halál mindenki számára, kivéve a varázslókat. A varázslók elveszítik mágikus erejüket - dobd el a Varázsló kasztkártyádat!". Ha egy játékos meghal, az összes cuccát elveszíti a szintjén, a faján és a kasztján kívül. A hullarablás során a kézben tartott kártyákat az asztalon lévő lapok mellé kell helyezni, és a legmagasabb szinttel rendelkező játékostól kezdve mindenki választ magának belőlük egy-egy kártyát magának (az azonos szintű játékosok kockadobással döntik el, melyikük választ előbb).

Ha 9-es szintű játékosként kihívod magad ellen ezt a szörnyet, és veszítesz, a többi játékos is meghal, így elveszítik azokat a lapokat, amikkel később támadhatnának téged egy következő csatád során.

Persze ennél sokkal könnyebb dolgod van, ha a szörny mellett tartogatsz egy Varázsló kasztkártyát is, és a szörnnyel való bajkeresés előtt kasztot váltasz. Ha a játékban több varázsló is jelen van, egy kasztirtó átokkal elérheted, hogy a szívás számukra is halált jelentsen, de ehhez már nagyon nagy szerencse szükséges.

bodr2011. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!