Várakozás 9-es szinten

A játék célja, hogy elérd a 10-es szintet. Többféle módon lehet szintet lépni a játék során, de 9-ről 10-re - az Isteni beavatkozás kártyalap kivételével - csak sikeres harc útján lehet eljutni. Amikor valaki a 10-es szint eléréséért, azaz a játék befejezéséért harcol, a többiek minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a munchkin győzelmét megakadályozzák, és ehhez a legsúlyosabb csatamegsemmisítő, szörnytápoló vagy munchkint támadó kártyákat is ki szokás játszani.

Amikor 9-es szinten állsz, és a második körben lehetőséged van kihívni magad ellen egy alacsony szintű szörnyet, érdemes megvárnod, míg az utolsónak szánt harcod előtt a többiek megszabadulnak a sikeres csatádat akadályozó kártyáiktól. Ezt úgy is elérheted, hogy megvárod, míg egy másik 9-es szintű játékos nagy csatát vív, különösen, ha van olyan lap a kezedben, amivel egy esetleges munchkin-nyerést meg tudsz akadályozni, miután kiment rá az összes támadó kártya (pl. Instant fal, Ebédszünet, Istenítéletvégrehajtó, A gyávaság itala, A barátság itala, A szörnyek épp nem érnek rá, Halott szörny nem harcol, Megsemmisülés kártya, stb.).

Ha rajtad kívül nincsen 9-es szintű játékos, próbálkozz úgy rávenni a többieket másvalaki támadására, hogy te kezdeményezed egy csata akadályozását. Jellemző jelenség ugyanis, hogy ha A személy harcába B ellenségesen beavatkozik, akkor C és D is felbátorodik, és kedvet kap a közös szívatáshoz. Persze lehet, hogy a többiek idejében kapcsolnak, és rád tartogatva akadályozó lapjaikat nem csatlakoznak a támadáshoz, de ebben az esetben sem veszítesz sokat, hiszen a játéknak ebben a fázisában neked már úgyis inkább védelmi, mintsem támadó kártyákra lesz szükséged.

bodr2011. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!